De Trouwlocatie

De vraag der vragen is gesteld. Er heeft een "ja" geklonken en nu gaan jullie keuzes maken voor de grote dag. 

Jullie hebben een indruk gekregen wie ik ben én inmiddels zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden.

Dat vind ik fijn.

Is jullie huwelijkslocatie binnen of buiten, in een kerk, of in jullie eigen tuin? Ergens in Nederland of in het buitenland?

Vertel mij jullie ideeën en ik vertel met plezier wat er allemaal kan. Bel mij gerust voor meer informatie of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Trouwen in Zoetermeer

Door de gemeente Zoetermeer ben ik benoemd als huwelijksambtenaar.  Wanneer jullie in Zoetermeer willen trouwen kan dat via de “koninklijke weg”. Dat wil zeggen dat deze procedure geheel volgens vastgestelde afspraken en regels van de gemeente verloopt. 

 

Trouwen ergens in Nederland of in het buitenland

Wanneer jullie in de gemeente van jullie keuze willen trouwen en mij als huwelijksambtenaar wensen zal ik door het college van die gemeente éénmalig moeten worden benoemd. Dat werkt niet bij elke gemeente hetzelfde. Ik bespreek graag met jullie de mogelijkheden. 

Ook voor een huwelijk in het buitenland ben ik beschikbaar. Een waar genoegen en een feest om af te reizen naar jullie ultieme trouwlocatie. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden, want ik ga graag met jullie mee.

 

Alhoewel een kerkelijk huwelijk minder vaak voorkomt dan vroeger lijkt het ceremoniële huwelijk toe te nemen. En dat is niet zo vreemd want bij het ceremoniële huwelijk is bijna alles mogelijk. Voor de wet trouwen jullie nog steeds op het stadhuis. Dat kan op sommige dagen goedkoper of kosteloos. En daarna gaat het dus geheel zoals jullie dat willen.

 

Tarief

Elk mens is verschillend en elk bruidspaar ook. Omdat geen huwelijksceremonie identiek aan een ander zijn jullie specifieke wensen bepalend voor het uiteindelijke tarief. Om jullie wel een indicatie te geven kan ik aangeven dat jullie rekening kunnen houden met een bedrag tussen de € 640,= en € 795,=

Trouwwensen; de mogelijkheden

© 2019 by Verbindende Woorden

Tel 06 - 41785484

Privacy

Algemene Voorwaarden

Volg mij

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon