Over mij....

Op een snikhete dag in juli 2001 ben ik zelf getrouwd. Elke seconde heb ik die dag geabsorbeerd. Het was zo bijzonder om iedereen die wij kennen op dat moment bij elkaar te zien; onze familie, vrienden, collega's, kennissen.

Het was een prachtige dag waar wij (en ook onze gasten) nog met plezier aan terugdenken. Wat een heerlijke gedachte dat iedereen het naar zijn zin had. Inmiddels hebben wij twee sprankelende en ondeugende kinderen.

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik werkzaam geweest in elk denkbare branche. De detailhandel, de commerciele sector en de overheid. Ik verkocht brood, boeken, dames en herenkleding. Nam bij veel bedrijven de telefoon aan en heb ook secretariele ondersteuning geboden aan directeur en manager. 

Toen ik in 2007 een huwelijksambtenaar sprak wist ik het zeker. Dit was de baan van mijn dromen. Toch heb ik geduldig moeten wachten tot er eind 2014 een geschikte vacature voorbijkwam.

Tijdens de sollicitatieprocedure heb ik alles uit de kast getrokken en zelfgeschreven gedichten voorgedragen.

Dienstverlening is iets wat op mijn lijf is geschreven. Ik vind het heerlijk om zo'n belangrijke bijdrage te mogen leveren op zo'n belangrijke dag.

 

Ik houd van taal, van poëzie en van schrijven. Ik ben sensitief en romantisch. Kies je voor mij als huwelijksambtenaar of ceremonieel spreker dan weet je dat ik mij compleet zal inleven in jullie wensen en dromen. Jullie dromen zijn voor een dag de mijne.

Huwelijksambtenaar

Als huwelijksambtenaar ofwel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand voltrek ik officieel een huwelijk. Dit is officieel wanneer dit gebeurt op een huwelijkslocatie die door de gemeente is aangewezen en ik door het college van de desbetreffende gemeente ben benoemd. 

 

Sinds 2 april 2015 ben ik beëdigd en benoemd bij de gemeente Zoetermeer. Ook ben ik lid van Matrimonium, de vereniging van huwelijksambtenaren.

Ceremonieel spreker

Ceremonieel spreker kan ik zijn waar en wanneer ik wil. Waar en wanneer jullie willen.

Een ceremonieel huwelijk kun je vergelijken met het trouwen in de kerk.

Eerst trouw je op het stadhuis en vervolgens op de plek van jullie dromen door iemand die jullie hebben gekozen en die precies inspeelt op wat er bij jullie leeft.  Iemand die volledig meegaat met jullie wensen en in jullie verhaal duikt.

© 2019 by Verbindende Woorden

Tel 06 - 41785484

Privacy

Algemene Voorwaarden

Volg mij

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon